27 mei 2023 brengdag rommelmarkt Lutheria

Op tweede pinksterdag (29 mei 2023) organiseert volleybalvereniging Lutheria wederom de jaarlijkse rommelmarkt. Wat dit jaar anders dan voorgaande jaren niet plaatsvindt op het schoolplein van de St. Plechelmusschool, maar bij de sporthal aan de Kroepsweg 1. De opbrengst van deze jarenlange traditie komt ten goede aan de club.

Om goederen voor de rommelmarkt te verzamelen, is er op de zaterdag vóór Pinksteren 27 mei een brengdag net als vorig jaar. De jaren daarvoor was er een ophaaldag waarbij leden langs de deur kwamen op spullen in te zamelen, maar dit jaar is dit wederom veranderd en is er dus een brengdag.

Als dorpsbewoner kun je zaterdag 27 mei spullen die geschikt zijn voor de rommelmarkt tussen 09:00 en 13:30 uur brengen naar het verzamelpunt dat bij de sporthal is, Kroepsweg 1 in De Lutte.

Dus ruim die zolder of kelder vast op en zet bruikbare spullen apart. Denk hierbij aan speelgoed, servies, lampen, antiek, boeken, elektrische apparaten, fietsen, meubels, gereedschap etc.
Op de rommelmarkt worden geen koelkasten, chemische zaken, sanitair, jaloezieën, kleding, computers (en schermen), bankstellen, plastic tuinmeubelen, kasten, oud ijzer en televisies aangeboden, deze spullen zullen de leden dan ook niet aannemen. Dankzij de vrijgevigheid van de Luttenaren is het mogelijk om een succesvolle rommelmarkt te organiseren!

Voor vragen kun je bellen met 06-53557314
of mailen naar rommelmarkt.lutheria@gmail.com

Ps: Ben je geen lid van Lutheria maar lijkt het je toch leuk om te helpen al vrijwilliger bij de rommelmarkt of brengdag? Stuur dan een email of appje naar bovenstaande contactgegevens. Je steunt niet alleen de club met je inzet, maar het is ook nog eens erg gezellig.