Bedrijventoernooi 11 maart

Beste sponsor en/of ondernemer,

Wegens het succes van de voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een bedrijventoernooi voor bedrijven en verenigingen in en rondom De Lutte georganiseerd door volleybalvereniging Lutheria. Dit gezellige en sportieve toernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 11 maart aanstaande vanaf circa 17.00 uur in sporthal De Luttermolen in de Lutte.

Welke bedrijven of verenigingen zich hiervoor willen aanmelden, kunnen zich opgeven met één of meerdere teams. Opgave kan via het bijgevoegde opgaveformulier maar ook via whatsapp of per e-mail vóór 18 februari aanstaande. Daarbij ook graag de speelsterkte van de deelnemers vermelden.

Er is plaats voor maximaal zestien teams. Dit aantal is tijdens eerdere bedrijventoernooien ook behaald dus geef u snel op om teleurstellingen te voorkomen.

Anders dan voorgaande jaren hebben we dit jaar een themafeest namelijk “après-ski”. De sportkantine wordt omgetoverd tot een Oostenrijks winterdecor en natuurlijk zorgen we ook voor een après-ski lekkernij. Vergeet vooral uw skibril en muts niet mee te nemen, want voor het leukst verklede team is er een speciale prijs te winnen.

Graag zien we u 11 maart tijdens het bedrijventoernooi. Ook als u geen team heeft om bij mee te spelen, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Namens VV Lutheria,
Sponsorcommissie & PR

Danieke Vrijkorte, Kim Zents, Marije Elderink, Imke Spitshuis & Anne Wessel