Bedrijventoernooi 2020

Beste sponsor en/of ondernemer,

Wegens het succes van de voorgaande jaren wordt er ook dit jaar weer een bedrijventoernooi voor bedrijven en verenigingen in en rondom De Lutte georganiseerd door volleybalvereniging Lutheria. Dit gezellige en sportieve toernooi vindt plaats op zaterdag 14 maart aanstaande vanaf circa 18.30 uur in sporthal De Luttermolen in de Lutte.

Hopelijk doet u dit jaar mee aan het jaarlijkse bedrijventoernooi. U kunt zich opgeven met één of meerdere bedrijfsteams. Opgave kan via het onderstaande opgaveformulier maar ook via whatsapp of per e-mail vóór 1 maart aanstaande. Daarbij ook graag de speelsterkte van de deelnemers vermelden.

Er is plaats voor maximaal zestien teams. Dit aantal is voorgaande jaren ook behaald dus geef u snel op om teleurstellingen te voorkomen.

Nieuw dit jaar is dat het bedrijventoernooi een thema heeft, namelijk de Après Ski! Wij zorgen voor de aankleding en de hapjes en de drankjes, u voor de gezelligheid. Zoals u van ons gewend bent, vragen wij geen inschrijfgeld. Een vrije gift wordt echter zeer op prijs gesteld. Gedurende de avond zal er een vrijegiften-pot aanwezig zijn in de sportkantine.

Graag zien we u 14 maart tijdens het bedrijventoernooi! Ook als u geen team heeft om bij mee te spelen, bent u uiteraard ook van harte welkom.

Namens VV Lutheria,
Sponsorcommissie & PR
Ruby Mombarg, Marije Vloothuis, Kim Zents, Marije Elderink & Anne Wessel