Bedrijventoernooi 2022

Aangezien de huidige coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn, hebben wij als sponsorcommissie van volleybalvereniging Lutheria de goede hoop dat we dit jaar dan eindelijk weer het bedrijventoernooi kunnen laten plaatsvinden.

Na twee jaar van afwezigheid is het weer tijd om de bedrijven en verenigingen in en rondom De Lutte weer eens lekker een potje tegen elkaar te laten volleyballen. Dit gezellige en sportieve toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 11 maart aanstaande vanaf circa 18.30 uur in sporthal De Luttermolen in de Lutte. Uiteraard is deze datum onder voorbehoud en zal alleen doorgang vinden zolang de coronamaatregelen het toelaten.

Welke bedrijven of verenigingen zich hiervoor willen aanmelden, kunnen zich opgeven met één of meerdere teams. Opgave kan via het opgaveformulier maar ook via whatsapp of per e-mail vóór 1 maart aanstaande. Daarbij ook graag de speelsterkte van de deelnemers vermelden.

Er is plaats voor maximaal zestien teams. Dit aantal is tijdens eerdere bedrijventoernooien ook behaald dus geef u snel op om teleurstellingen te voorkomen.

Uiteraard staat er tijdens en na de fanatieke inspanningen een hapje en drankje klaar in de kantine. De verwachting zoals het nu is, is dat er gecontroleerd zal worden op het coronatoegangsbewijs. Graag zien we u 11 maart tijdens het bedrijventoernooi!

Met vriendelijke groet,

Namens VV Lutheria,
Sponsorcommissie & PR