Corona-maatregelen/openstelling sportcafé

Zoals bekend zijn de coronaregels weer aangescherpt door de oplopende besmettingscijfers. Voor ons als sportvereniging gelden vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur tot minimaal zaterdag 4 december de onderstaande regels.

Iedereen mag binnen en buiten sporten. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen.
De volgende regels gelden:
• Sporten in groepsverband is toegestaan.
• Er is geen publiek toegestaan bij zowel trainingen als wedstrijden in de professionele- en amateursport.
• Een coronatoegangsbewijs is verplicht op binnensportlocaties, inclusief sportkantines, kleedkamers en andere faciliteiten, voor iedereen vanaf 18 jaar.
• Sportkantines zijn vanaf 20.00 uur gesloten.
• Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Bovenstaande regels hebben ons ertoe gebracht om de kantine/sportcafé NIET open te stellen op de vrijdagavonden.

Alleen op zaterdag tijdens de mini- en jeugdwedstrijden wordt de kantine/sportcafé opengesteld en dan alleen met de onderstaande regels:

• De kantine mag bezocht worden door de teamleden en maximaal 3 ouders van de uitspelende teams.
• Ouders van leden van Lutheria (thuisspelende teams) mogen niet in de kantine (toeschouwers zijn immers niet toegestaan) en de kantine/sportcafé mag geen verkapte tribune worden.

We begrijpen dat dit onprettige maatregelen zijn, maar wij moeten ons houden aan de landelijke en gemeentelijke regels die hiervoor zijn opgesteld.

A.s. zaterdag 27 november bestaat de mogelijkheid voor Meisjes-A om kampioen te worden. Zij spelen de wedstrijd om 15.00 uur. Dit is natuurlijk een speciale gelegenheid en omdat er geen publiek aanwezig mag zijn, zal Lutheria ervoor zorgen dat er een livestream op Facebook wordt aangeboden, zodat iedereen de prestaties van onze meiden kan volgen.