Eerst helft scheids- en zaalwachtschema

Hallo allemaal,
 
Het nieuwe seizoen is weer begonnen en hierbij hoort natuurlijk ook het zaalwachtschema. Dit is schema van de eerste helft van de competitie van dit jaar. Heel gepuzzel weer, maar volgens mij is het gelukt. 
 
Ik heb de meeste tellers ingedeeld in tweetallen, je kan er ook voor kiezen om het alleen te doen, dan hoef je niet zo vaak. Wanneer je wel alleen bent ingedeeld, mag je best één vriendinnetje meenemen, hou het wel serieus. 
 
Niet wetende of ik iedereen heb kunnen bereiken, hangt het schema ook in de sporthal zelf, namelijk in de kantine en op het infobord in de hal.  Deel deze info ook met je teamgenootjes. Graag ook een vraag aan alle aanvoerders/coaches dit te doen. 
 
De telformulieren en de kleine briefjes welke je moet gebruiken bij de wedstrijd van Dames 1 liggen in de bekerkast. 
 
Zouden de aanvoerders van de teams die een teller/fluiter hebben deze een consumptiemuntje willen geven voor of na de wedstrijd? Deze liggen in de kantine. 
 
Ik ga er vanuit dat iedereen zich aan deze sportieve verplichtingen houdt zodat elk team en iedere coach zonder zorgen kan volleyballen en coachen. Zet de datum dan ook meteen in je agenda! 
 
Graag onderling ruilen. Niet meteen mij mailen, maar eerst proberen zelf op te lossen. Wanneer ik een fout heb gemaakt, hoor ik dit wel graag. Wanneer er geruild is, hoor ik dit graag. 
 
Sportief seizoen gewenst, 
 
Met vriendelijke groeten,
Femke olde Nordkamp