Info Lutheria en start trainingen jeugd

Beste leden, jeugdleden en ouders van leden,

Dat het roerige vreemde tijden zijn, valt niet te ontkennen. Allereerst hopen we natuurlijk dat jullie en jullie naasten allemaal gezond zijn. Als bestuur missen we jullie enorm, de gezelligheid en sportiviteit in en om de zaal sporthal.

Omdat we elkaar nu nog even niet zo makkelijk in de sporthal tegenkomen, willen we op deze manier even van ons laten horen. Jullie laten weten dat we op de achtergrond druk bezig zijn om bijvoorbeeld snel te starten met volleybal buiten, op de beachvelden. Volgende week starten we met de jeugd en hopelijk na Pinksteren ook voor de senioren.

Met name de Beach commissie is druk met deze organisatie. Het schema voor de jeugd vinden jullie als bijlage bij dit bericht. De senioren teams (NeVoBo en recreanten) kunnen bij de Beach commissie (Nicole Elderink en Ellen Bulthuis) uren aanvragen. Je krijgt dan bericht wanneer je op het beachveld terecht kunt met je team en aan welke corona-voorwaarden voldaan moet worden.

Maar ook is er, zeker door de TC en de trainers, heel hard gewerkt aan een nieuwe team- trainingsgroep indeling. Deze hebben jullie inmiddels via de mail ontvangen. Niet zo persoonlijk als andere jaren, maar de indeling is wel met dezelfde zorgvuldigheid als altijd tot stand gekomen. We rekenen dan ook op jullie begrip voor het resultaat en manier waarop deze indeling bekend is gemaakt.

Ook wordt er voor de teams waarvoor nog geen trainer gevonden is flink gezocht en rondgevraagd. We vragen hiervoor jullie geduld, het is niet altijd makkelijk om alles voor iedereen op tijd rond te hebben, maar we weten allemaal dat het uiteindelijk altijd lukt.

Het niet door laten gaan van de rommelmarkt en het jeugdkamp zijn ook beslissingen waar we uitvoerig over gesproken, gewikt en gewogen hebben. Zoals inmiddels bekend, vindt de rommelmarkt ‘gewoon’ volgend jaar plaats. Voor het jeugdkamp houden we de mogelijkheid open om dit bij aanvang van het nieuwe seizoen te laten plaatsvinden.

Het was een vreemde afsluiting van een volleybalseizoen dat voor sommige teams fantastisch leek te worden, voor andere teams zat een gezellig afscheid van medespeelsters en/of trainers, in de omgeving van, of in de sporthal/sportcafé, er niet in.

Hiervoor zijn door de teams en/of speelsters op een geheel eigen wijze toch manieren gevonden. Als bestuur zijn we daar erg blij mee. Maar als bestuur hopen we ook nog een keer met iedereen die afgelopen seizoen gespeeld of begeleid heeft, op een gezellige manier het seizoen 2019-2020 af te sluiten, dan wel het seizoen 2020-2021 te beginnen. Hierover op een later moment meer.

We willen iedereen al wel vast via deze weg enorm bedanken voor zijn of haar inzet, waar en hoe dan ook, binnen Lutheria. Dank jullie wel!!!

Hopelijk tot snel, in een goede gezondheid op de beachvelden of in de sporthal.

Bestuur volleybalvereniging Lutheria