Kantinerooster en coronaregels

Aaanstaande vrijdag zijn de eerste thuiswedstrijden in De Luttermolen gepland.

Coronaregels

Publiek is weer welkom in de sporthal maar wel onder voorwaarden:

  • Publiek houdt op een vaste plek 1,5 meter afstand van elkaar, dus zitten op de tribune is verplicht en geen extra stoelen bijplaatsen.
  • Bovenstaande geldt tot 25 september (dus alleen nog voor de thuiswedstrijden van dit weekend),
  • Vanaf 25 september geldt de 1,5 meter-regel niet meer.

Regels sportkantine

  • De gelegenheid/kantinedienst is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren (er liggen lijsten op de tafel bij de ingang) en vooraf een gezondheidscheck te doen.
  • Een vaste zitplaats is verplicht met 1,5 meter afstand, staan aan de bar mag dus niet.

Dat betekent dat de aanwezige stoelen/krukken gebruikt mogen worden en niet meer dan dat. Dit geldt tot 25 september (dus alleen nog voor de thuiswedstrijden van dit weekend). Daarna geldt dat een coronatoegangsbewijs verplicht is voor iedereen van 13 jaar en ouder; de 1,5 meter-regel geldt dan niet meer.

Vanaf dat moment controleert de kantinedienst iedereen die de kantine binnenkomt. De check moet gedaan worden met de speciaal hiervoor ontwikkelde scanner, deze is te installeren op je telefoon via de App Store of Google Play en heet “CoronaCheck Scanner”. Je scant de QR-code van de bezoeker met de CoronaCheck Scanner op je telefoon. Als het scherm groen kleurt, controleer je de gegevens op het identiteitsbewijs van de bezoeker, kloppen de gegevens dan mag je toegang verlenen. Indien een rood scherm verschijnt, mag geen toegang verleend worden; de app geeft info over hoe je verder moet handelen

Kantinerooster

Het kantinerooster voor de 1e helft van de competitie is bekend. Deze loopt tot half januari 2021.

Opmerking voor spelende teams:

De start van de kantinedienst is gepland een half uur voor aanvang wedstrijd, als jullie als team vóór de wedstrijd eerder gebruik willen maken van de kantine dan dien jezelf de sleutel op te halen en de kantine te openen. In overleg mag je dat natuurlijk ook anders regelen.

Er is nog niet bekend of er een boardingtoernooi gehouden wordt, mocht dat gebeuren dan zal daar een afzonderlijke planning voor gemaakt worden.

Het NOJK wordt op zaterdag 8 januari gehouden en daarvoor zijn twee teams ingedeeld.

Net als voorgaande jaren gaan wij ook de kantine bemannen op de zaterdagen dat er handbalwedstrijden van jeugd- en dames-2 teams gespeeld worden en er geen volleybalwedstrijden zijn.

Zoals gebruikelijk heb ik zoveel mogelijk geprobeerd om de diensten in de weekenden (qua aantal en uren) zo eerlijk mogelijk te verdelen, dat is volgens mij aardig gelukt.

Indien je onverhoopt op een bepaalde dag geen dienst kunt doen, dien je zelf voor vervanging te zorgen.