Ledenvergadering 4 december

Afgelopen maandag 4 december was de ledenvergadering van V.V. Lutheria. Onder toeziend oog van de leden hebben de verschillende commissies hun jaaroverzichten en belangrijkste punten gepresenteerd. Als vereniging kijkt Lutheria terug op geslaagde evenementen afgelopen jaar zoals de jaarlijkse rommelmarkt, bedrijventoernooi, en het jubileumjaar met een zinderende pubquiz en een compleet verzorgde dag naar Slagharen voor alle mini’s en jeugdleden. Ook sportief gezien zijn er mooie prestaties geleverd zoals het kampioenschap van de jeugdteams B1 en C1.

Een leuk nieuwtje is dat er vanaf februari nieuwe wedstrijdshirts zijn voor alle teams. Verder werd de financiële begroting gepresenteerd. Gezien de coronaperiode en vanwege de stijgende kosten ontkomt de club er helaas niet aan om na jaren weer een contributieverhoging door te moeten voeren

Het feestelijke gedeelte van de avond is de huldigingen van de jubilarissen. In de sportkantine werden daarom enkele leden in het zonnetje gezet door het bestuur. Zo zijn Lieke Velthuis, Joyce Rolink en Jorien Lentfert 12,5 jaar lid van de club en is Anne Wessel 25 jaar lid. Jan Grote Punt is maar liefst 40 jaar lid en heeft in het verleden onder andere een belangrijke rol gespeeld bij het clubblad Time-Out, de sponsorcommissie en als penningmeester.

Indien er nog vragen zijn over de sporthal, contributie of vacatures kan er contact opgenomen worden met het bestuur.