Niveau 6.2 & 6.3 kampioen

Zaterdag 13 april was een gezellige en spannende dag voor de teams van niveau 6, die allemaal thuis hun laatste wedstrijden speelden.

In de poule van niveau 6.1 werd Pollux tot kampioen gekroond, maar de meiden hebben nog flink gestreden en door hun 6-0 winst wisten ze er een knappe tweede plaats uit te slepen.

Niveau 6.2 hoefde slechts één set te winnen om het kampioenschap veilig te stellen. Met vastberadenheid lieten de meiden zien dat ze de sterksten waren in hun poule, en met overwinningen van 2-1 en 3-0 verzekerden ze zich van de titel.

Voor niveau 6.3 was het een hele spannende ochtend. Met Apollo bijna onverslaanbaar aan kop begonnen ze de dag, wetende dat alleen als ze alle wedstrijden zouden winnen ze nog kans hadden op het kampioenschap. Met enorme strijdlust en door alle punten te pakken, sleepten ze samen met Apollo het kampioenschap binnen.

Na de wedstrijden hebben de meiden samen geproost op hun prestaties, terwijl ze genoten van verfrissende drankjes en smulden van een welverdiend patatje!

V.L.N.R.: Famke, Anne, Jessie en Sara

V.L.N.R.: Isa, Sanne, Jikke en Wies