Nieuw kantinedienstrooster

Doordat wij (Conny en Frans) morgen op vakantie gaan, kunnen jullie de sporthalsleutel (tijdelijk) niet bij ons ophalen. Tijdens onze vakantie (tot 1 september) kunnen jullie de sleutel ophalen en terugbezorgen bij Chantal en Paul Briedé, Stellingmolen 26 (schuin tegenover de sporthal).

De NeVoBo regio Oost heeft een enquête gestart onder alle verenigingen om kijken of het mogelijk is dat thuisspelende verenigingen aan de uitspelende teams ballen ter beschikking willen/kunnen stellen voor het inspelen vóór de wedstrijden. Hiermee wordt voorkomen dat uitspelende teams steeds met ballen naar uitwedstrijden moeten slepen. De uitkomst is nog niet bekend maar waarschijnlijk gaat dit voorstel het wel halen. Daarom worden nu niet massaal ballentassen uitgereikt per team.

Er zijn echter een aantal teams die voordat de officiële competitiewedstrijden beginnen al een of meer oefenpartijen gaan spelen. Voor die betreffende teams kunnen de aanvoerders zich melden bij Chantal voor een ballentas en teamkrat met bidons.

Volgende week beginnen de trainingen weer en om alvast een idee te krijgen hoe de kantinedienst er ongeveer uit gaat zien, stuur ik jullie bij deze een concept versie van het kantinedienstschema. Nog lang niet alles is bekend, ik heb dit schema gemaakt met de info die ik momenteel heb.

Boardingtoernooi heb ik nu ruim ingepland, kan best zijn dat daar nog iets in wijzigt. Zodra er meer info bekend is, zal ik een definitieve versie sturen.

Secretaris vv Lutheria.