Rabo Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!
Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Lutheria doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Lutheria ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten
Het is voor Volleybalvereniging Lutheria belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de allerjongsten binnen onze club, de mini’s. Het sponsorbedrag zal worden gebruikt voor het aanschaffen van spelmateriaal zodat zij op een zeer plezierige manier kennismaken met de volleybalsport. Ons doel is dat kinderen via plezier in sport zich zekerder en prettiger voelen in hun leefomgeving.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Lutheria tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Op dinsdag 1 mei ontvangt u als klant van Rabobank Twente Oost een persoonlijke stemcode.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op: www.rabobank.nl/twenteoost

Alvast bedankt voor jouw steun!

Namens Volleybalvereniging Lutheria
Bestuur en commissie PR/FZ