Rommelmarkt wederom een ‘stralend’ succes

Afgelopen maandag 21 mei, op 2e Pinksterdag, organiseerde volleybalvereniging Lutheria wederom de jaarlijkse rommelmarkt op het schoolplein van de Plechelmusschool in De Lutte.

Toen de kerkklok elf uur sloeg, renden vele bezoekers het schoolplein op. Potten, glazen, speelgoed, meubels, boeken, decoratie en elektra, er was voor ieder wat wils.

Dankzij de goede organisatie, het mooie weer, de vele bezoekers, de hulp van de vele leden en niet-leden én natuurlijk de sponsoren, kijkt Lutheria terug op een mooie en succesvolle dag. De opbrengst van deze rommelmarkt is wederom erg succesvol en heeft het bedrag van vorig jaar geëvenaard.

Via deze weg wil Lutheria iedereen die, op welke wijze dan ook, heeft meegeholpen bedanken voor hun inzet. Zonder de vrijwilligers en sponsoren was het niet gelukt om deze rommelmarkt te organiseren. Ook wil Lutheria de dorpsbewoners bedanken voor hun vrijgevigheid. Ieder jaar worden er weer vele spullen bij de bewoners van De Lutte opgehaald en zonder hen is het niet mogelijk om deze gezellig rommelmarkt te organiseren.

Zie onze fotopagina voor een fotoverslag van de rommelmarkt.