Stem nu op Lutheria bij de campagne Rabo ClubSupport

Lutheria doet mee aan de Rabo ClubSupport Campagne!

Jouw stem is geld waard!
De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

Stemmen kan nu!
Vanaf 4 oktober tot en met 25 oktober mogen klanten van Rabobank drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Oproep aan alle leden
Het is voor Volleybalvereniging Lutheria belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij willen deze bijdrage graag gebruiken voor de aanschaf van een goede draadloze muziekbox, de huidige box is aan het eind van zijn levensduur.

Daarnaast willen we graag een activiteit organiseren voor onze jongste leden. Hierbij kan gedacht worden aan een bezoek van Sinterklaas (met cadeautjes), een kind-ouder-toernooi of een volleybalclinic. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Lutheria tijdens de Rabo Clubsupport campagne. Door onderin te klikken op “Service” en dan kiezen voor “Zelf regelen” en onder “Snel naar” klikken op “Stem op jouw club”.

Je kunt op de volgende manieren jouw stemmen uitbrengen:
– via de Rabo-app
– via de website https://bankieren.rabobank.nl/online/nl/service/membership/membership-clubsupport als je ingelogd krijg je vanzelf een scherm te zien waar je verwezen wordt naar de stempagina.

Alvast bedankt voor jouw steun!