Vacature Penningmeester

Wij zijn op zoek naar een nieuw/vervangend bestuurslid, en wel een penningmeester! Ons bestuur bestaat uit 7 bestuursleden en zien jou er graag bij! Ben je geïnteresseerd, of wil je meer te weten komen over wat er van je wordt verwacht? Neem dan contact op met Jet Olde Nordkamp (huidige penningmeester) via (telnr)/jet_oldenordkamp@hotmail.com

Jouw rol
Als penningmeester draag je zorg voor de financiële administratie. Je taken zijn onder andere het opstellen van de begroting en het financieel jaarverslag, het opmaken en afhandelen van facturen, het aanvragen van subsidies, en je woont bestuursvergaderingen bij. Qua uren moet je denken aan zo’n 2 uur per week, dit verschilt per week/periode.

We houden bij deze vrijwilligersfunctie uiteraard rekening met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Jouw kwaliteiten
Je hoeft echt geen financieel zwaargewicht te zijn, maar financiële (werk)ervaring of een opleiding is wel handig! En verder?

  • Affiniteit met boekhoudpakket is een pre (Snelstart software)
  • Communicatief sterk → je woont de bestuursvergaderingen bij en kunt hier je standpunten en financiële keuzes onderbouwen en toelichten

Maar bovenal ben je een fijn persoon om mee samen te werken, en vind je het leuk om actief mee te denken met de club, ook buiten jouw vakgebied om!

Wat krijg je ervoor terug
Allereerst ontzettend veel waardering vanuit de club. Vrijwilligers zijn tenslotte onmisbaar. Als blijk van deze waardering sluiten we het jaar altijd goed af, met alle vrijwilligers binnen de club! We gaan samen wat eten, drinken en doen een leuke activiteit.