Bedrijventoernooi Lutheria groot succes

Vrijdag 22 maart was het weer zover: het jaarlijkse bedrijventoernooi. Dit jaarlijkse evenement is jaren geleden opgezet als bedankje voor alle bedrijven die de club sponsoren, maar ook voor verenigingen en andere bedrijven in de regio.

Dit jaar deden er wederom 12 teams mee om te strijden voor de felbegeerde wisselbeker. Bijna alle teams waren afkomstig van bedrijven en verenigingen uit De Lutte. Het is zoals elk jaar een sportieve en gezellige avond waarbij de bedrijven kennis maken met het volleybalspelletje en uiteraard met de club.
Er waren spannende wedstrijden waarbij het fanatisme en de strijdlust van de teams duidelijk zichtbaar waren. Uiteindelijk namen in de finale Fysiopraktijk Berghuizen en TRIMM het tegen elkaar op, waarna de fysiotherapeuten overtuigend wisten te winnen.

Na afloop van dit toernooi werd de feestvreugde in de sportkantine voortgezet onder het genot van een hapje en drankje. Via deze weg wil de club alle deelnemende bedrijven danken voor hun deelname en enthousiasme!