Belangrijke mededeling selectietrainingen / teamindeling

Hallo leden van Lutheria,

De meivakantie zit er bijna weer op. Na de meivakantie starten de selectietrainingen voor Dames 1. Dit betekent dat iedereen nog met de huidige teams verder traint op dezelfde tijden. Aangezien een aantal leden van Dames 2 en 3 zullen deelnemen aan de selectietrainingen van Dames 1, is besloten dat Dames 2 en 3 de komende weken samen gaan trainen. Dit is op de maandagen en woensdagen van 19.00 – 20.30 uur.

De definitieve teamindeling zal eind week 22 (week van 28 mei) óf begin week 23 (week van 4 juni) bekend worden gemaakt. Je zult dan ook horen op welke dagen en tijden je traint. Vanaf dat moment trainen jullie dus in de nieuwe teamsamenstelling.

Voor degenen die selectietrainingen hebben met dames 1:

Dit begint na de meivakantie op de maandagen van 19.45 – 21.45 uur en op de woensdagen van 20.00 – 22.00 uur.

Een tijdje terug hebben we, in het kader van transparantie en openheid, informatie met jullie gedeeld over het beleidsplan en de teamindeling daarbij. We hebben gemerkt dat dit bij sommige leden vraagtekens heeft opgeroepen. Daarom bieden we op maandag 14 mei van 20.45 uur – 21.15 uur de mogelijkheid om langs te lopen als je nog vragen hebt. We zitten boven in de kantine!

Groetjes,

De JTC, Julia, Riëlle en Evelien