Geen rommelmarkt dit jaar

Beste Luttenaren,

Zoals bekend doet Lutheria jaarlijks een beroep op jullie om spullen voor de rommelmarkt beschikbaar te stellen, zodat wij op de 2e pinksterdag een evenement neer kunnen zetten waar vele Luttenaren en mensen van buiten zich op verheugen. Door de huidige corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om de rommelmarkt dit jaar te organiseren.

Wij hebben nog overwogen om de rommelmarkt te verplaatsen naar de herfst of winter, maar daar zitten toch te veel nadelen aan en daarom is besloten om dit jaar geen rommelmarkt te houden. In deze onwerkelijke tijd zijn veel mensen bezig met het opruimen van de zolder en schuur en omdat we weten dat een groot aantal Luttenaren speciaal voor ons spullen bewaren, willen jullie laten weten dat we dat zeer waarderen.

Nu de rommelmarkt dit jaar niet doorgaat, zou u kunnen overwegen om de spullen nog een jaar te laten staan. Echter de afgelopen jaren is gebleken dat we, door de steeds maar groeiende hoeveelheid aangeboden spullen, tegen de grens van de opslagmogelijkheden en behandelbaarheid aanlopen en daarom willen we jullie aanraden om grote kasten, bankstellen e.d. toch dit jaar maar op te ruimen en/of af te voeren naar de stort of andere geschikte plek. Dit klinkt misschien vreemd, maar toch denken we dat volgend jaar weer voldoende aanvoer zal zijn. En om te voorkomen dat we u volgend jaar moeten teleurstellen doordat we spullen niet mee kunnen nemen, willen we dit advies gegeven.

We hopen dat u begrip heeft voor de situatie en wensen dat u allen gezond blijft en met zo min mogelijk negatieve gevolgen door deze periode heen komt.

Bestuur Lutheria