Update corona

Beste leden,

Nederland  probeert met man en macht het coronavirus te bestrijden en gevolgen tot een minimum te beperken. Daar horen ingrijpende maatregelen van onze regering bij, die afgelopen maandag nog weer zijn aangescherpt en verlengd tot 1 juni. Die maatregelen treffen natuurlijk ook onze vereniging. Het bestuur heeft afgelopen dinsdagavond (op afstand) vergaderd en daarbij zijn de verregaande consequenties voor onze club besproken.

Doordat de sporthal gesloten is en er dus geen trainingen meer kunnen plaatsvinden, zal de Technische Commissie (TC) voor een grote uitdaging komen te staan voor wat betreft het samenstellen van teams voor het nieuwe seizoen. De TC zal er alles aan doen om dat op een goede manier op te lossen.

Diverse geplande activiteiten van onze vereniging kunnen op korte termijn geen doorgang vinden. Het betreft de Sponsoravond (9 april), Eindfeest/Onderling toernooi (24 april), Kaderuitje (nog geen datum gepland), Rommelmarkt (1 juni). Van 19 tot 21 juni staat het Jeugdkamp gepland, dat blijft voorlopig nog staan.

Laten we hopen dat we jullie over enige tijd wat positiever nieuws kunnen geven, maar vooralsnog ziet het er nog niet naar uit. We hopen dat we jullie hiermee voldoende hebben geïnformeerd over de situatie. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden bestaan, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met een van de bestuursleden.

Tot slot wensen we dat jullie allemaal gezond en in elk geval met zo min mogelijke negatieve persoonlijke gevolgen door deze moeilijke periode heen komen.

M. vr. gr.
Frans Blockhuis
Secretaris vv Lutheria