Ledenvergadering

Afgelopen week vond er de jaarlijkse ledenvergadering plaats in de sportkantine. Eén van de belangrijkste punten die tijdens deze vergadering naar voren kwamen was het jubileumfeest. Dit was een groot succes en de jubileumcommissie bestaande uit Jeanine, Laurijn, Tamara en Corine werd in het zonnetje gezet. Zij ontvingen een bos bloemen voor hun inzet namens de club. Voor de jeugd- en minileden worden er tijdens dit jubileumseizoen nog activiteiten georganiseerd.

Verder presenteerde Penningmeester Jet Olde Nordkamp een duidelijk overzicht van de balans. Er is een positief resultaat behaald afgelopen jaar, mede door de kantine en rommelmarkt opbrengst. Onze vereniging zoekt nog wel steeds een nieuwe penningmeester, deze functie is vacant.

Verder werd Patrick Schasfoort bedankt voor zijn jarenlange inzet bij de rommelmarkt. Ook Maaike en Marcel Spitshuis zijn bedankt voor hun inzet als scheidsrechter en erg fijn dat ze zich ook komend jaar weer als verenigingsscheidsrechters in willen zetten. Daarnaast waren er zoals gewoonlijk een aantal huldigingen waaronder Babs en Noortje Oude Elferink met hun 12,5 jarig lidmaatschap. Verder zijn Astrid Blokhuis en Jan Tijman op Smeijers maar liefst 40 jaar lid van de club. Hermine Kamphuis heeft met haar 50 jaar lid een gouden lidmaatschap behaald.