Rabobank Clubkas Campagne

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!
Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt geld beschikbaar! Ook Lutheria doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen
Vanaf maandag 5 oktober tot 25 oktober mogen leden van Rabobank Twente Oost hun stem uitbrengen op hun favoriete club.

Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen. Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Lutheria ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor onze volleybalvereniging belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de jeugd binnen onze club. Het sponsorbedrag zal worden besteed aan ‘coronaproef’ activiteiten voor onze jeugd omdat het jeugdkamp niet is doorgegaan. Daarnaast willen wij het overige geld gebruiken voor materiaal, zoals ballen, blokbord, telborden enzovoort.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Lutheria tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Alvast bedankt voor jouw steun!

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport