Stem op Lutheria tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Beste leden,

Net als vorig jaar organiseert de Rabobank weer een Rabo Clubkas Campagne waarbij € 150.000 wordt verdeeld onder verenigingen en stichtingen in Twente Oost.


Tijdens de stemperiode van 19 maart tot en met 7 april 2019 beslissen de leden van de Rabobank hoe het totaalbedrag van €150.000,- wordt verdeeld onder de deelnemende clubs.

Ieder lid van de Rabobank ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Alle klanten krijgen rond 19 maart per post of per e-mail een persoonlijke stemcode toegestuurd. Deze stemmen zijn geld waard!

Dit jaar hebben wij, volleybalvereniging Lutheria ons ook weer aangemeld bij de Rabobank Clubkascampagne. Het geld dat we door jullie stemmen kunnen ontvangen, willen we besteden aan opslagfaciliteit voor het beachmateriaal bij de beachvelden en extra beachvolleyballen, zodat er ook daadwerkelijk getraind kan worden op de beachvelden. Mocht er dan nog geld overblijven dan besteden we dat aan nieuwe volleyballen.

LAAT JE STEMMEN NIET VERLOREN GAAN, STEM OP VOLLEYBALVERENIGING LUTHERIA!

Tijdens de finale-avond, op donderdag 18 april, wordt de uitslag van de Rabo Clubkas Campagne bekend gemaakt. Locatie en tijdstip van deze avond zijn terug te vinden op de website van de Rabobank. Na de finale-avond is de uitslag te vinden op www.rabobank.nl/twenteoost.

Wij willen jullie al bij voorbaat bedanken voor jullie uitgebrachte stemmen op Volleybalvereniging Lutheria.

Met sportieve groet,

namens het bestuur vv Lutheria,
Frans Blockhuis