Teamindeling jeugd

Beste allemaal,

Wat een gek seizoen is het geweest! We hebben een goede start gehad, waarin we in de zaal konden volleyballen en wedstrijden mochten spelen. Toen kwamen helaas de corona maatregelen. Wedstrijden spelen zonder publiek, geen wedstrijden meer spelen en uiteindelijk ook niet meer trainen in de zaal. Gelukkig kan inmiddels er weer gebeacht worden, maar laat het weer het ook nog niet altijd toe. Hopelijk komen er meer zonnige avonden aan en kunnen we straks (mogelijk al vanaf volgende week!) ook weer lekker in de zaal spelen.

Hoewel er niet volop gevolleybald kan worden, zijn we achter de schermen wel bezig geweest met de teamindeling voor volgend seizoen. Er zijn helaas toch behoorlijk wat afmeldingen geweest waardoor we van 4 naar 3 damesteams zijn gegaan. Daarentegen is er wel weer een extra jeugdteam bij gekomen. We hebben nu 2 C-teams en 2 A-teams. Ook is er een nieuw dames recreantenteam ontstaan, waar zich ook een aantal oud-leden van de club bij hebben aangesloten. Omdat er nog een aantal losse eindjes zijn bij het rondmaken van de damesteams, moeten we nog even wachten met het bekend maken van deze teams. We hopen we deze volgende week bekend te kunnen maken. De teamindeling voor de jeugd is wel rond en is te vinden in de bijlage.

Als er onder de jeugdleden of dames vragen bestaan over de teamindeling, stel ons deze gerust of leg je vragen bij de trainer neer.

Wat betreft de corona maatregelen is de kans groot dat er vanaf volgende week versoepeld wordt en de jeugdteams in de zaal mogen gaan trainen. Dit zal vanaf volgende week woensdag zijn. Daarom stellen we voor om volgende week maandag nog te gaan beachen, met vanaf woensdag eventuele mogelijkheden in de zaal. Of er in de zaal getraind kan worden horen jullie nog als de maatregelen definitief zijn.

De damesteams trainen volgende week ook op de beachvelden met nog met hun oude teams. Zij mogen helaas nog niet de zaal in als er versoepeld wordt.

Hopelijk kunnen we allemaal weer snel de zaal in en kan iedereen het balgevoel weer een beetje oppakken!

We wensen iedereen alvast een fijn seizoen en laten we er een veel beter jaar van maken met z’n allen!

Met vriendelijke groeten,

De Technische Commissie

Evelien Welhuis, Jeanine Martina en Riëlle Visschedijk