Tweede helft zaalwacht- & scheidrechtersschema

Hallo allemaal,


Hierbij weer het zaalwacht- en scheidsrechterschema. Deze keer is deze bedoeld voor de tweede helft van het seizoen.  Allen bedankt voor het tellen en scheidsen tijdens de eerste helft. De wedstrijden hebben op deze manier weer soepel kunnen verlopen, mede dankzij jullie!


De muntjes voor de scheids en de teller liggen weer in de kantine bij de kassa. De aanvoerster van het spelende team, deze graag ophalen en overhandigen.


Het is voorgekomen tijdens de eerste helft dat de tablet niet helemaal goed werkt door de wifi, dit kan opgelost worden door dit eventueel met mobiel te ondersteunen (HOTSPOT). 


Deze keer heb ik de tellers alleen ingedeeld. Natuurlijk mag er een vriendin meegenomen worden, maar hou het wel serieus. 


Niet wetende of ik iedereen heb kunnen bereiken, ga ik het schema ook weer in de sporthal neerhangen. Deze info ook graag delen met je teamgenootjes. Vraag aan de aanvoersters/trainers/coaches dit ook te doen! Niks zo vervelend te moeten volleyballen zonder scheidsrechter of teller. Zet de datum waarop je bent ingedeeld dan ook meteen in je agenda! Wanneer je niet kan, graag ONDERLING ruilen. Wanneer IK een fout heb gemaakt, ga ik het proberen op te lossen. Wanneer er geruild is, hoor ik dit graag. 

Sportieve tweede helft gewenst, 

Met vriendelijke groeten,
Femke Olde Nordkamp