18 mei 2024 Brengdag rommelmarkt

Op tweede pinksterdag (20 mei 2024) organiseert onze vereniging wederom de jaarlijkse rommelmarkt. Net als vorig jaar zal het dit jaar plaatsvinden bij de sporthal aan de Kroepsweg 1. De opbrengst van deze jarenlange traditie komt ten goede aan onze club. Om goederen voor de rommelmarkt te verzamelen, is er op de zaterdag vóór Pinksteren 18 mei een brengdag net als voorgaande jaren.

Als dorpsbewoner kun je zaterdag 18 mei spullen die geschikt zijn voor de rommelmarkt tussen 09:00 en 13:30 uur brengen naar het verzamelpunt dat bij de sporthal is, Kroepsweg 1 in De Lutte.

Dus ruim die zolder of kelder vast op en zet bruikbare spullen apart. Denk hierbij aan speelgoed, servies, lampen, antiek, boeken, elektrische apparaten, fietsen, meubels en gereedschap. Op de rommelmarkt worden geen koelkasten, chemische zaken, sanitair, jaloezieën, kleding, computers (en schermen), bankstellen, plastic tuinmeubelen, kasten, oud ijzer en televisies aangeboden. Deze spullen zullen de leden dan ook niet aannemen. Dankzij de vrijgevigheid van de Luttenaren is het ieder jaar weer mogelijk om een succesvolle rommelmarkt te organiseren!

Voor vragen kun je bellen met 06-53557314
of e-mailen naar rommelmarkt.lutheria@gmail.com

Ps: Ben je geen lid van Lutheria maar lijkt het je toch leuk om te helpen al vrijwilliger bij de rommelmarkt of brengdag? Stuur dan een email of appje naar bovenstaande contactgegevens. Je steunt niet alleen de club met je inzet, maar het is ook nog eens een erg gezellig gebeuren.